Info aanvragen?

Herbekleden herstofferen van zetels

Uw oude dure en prachtige, doch versleten zetels laten herbekleden.  Uw stoutste dromen i.v.m. kleurkeuze of mogelijke leder of stof keuze voor uw zetels, niets is teveel voor TCL CLEAN.

TCL CLEAN  bezit een ongelooflijk grote keuze aan mogelijk te gebruiken leder en stof kwaliteiten.

Leder van dun tot dik (tot 4 mm.), van egaal tot zwaar gestructureerd, behaard of geperforeerd, natuurlijke aniline of semi-aniline huiden of bedrukte structuur met name de gecorrigeerde ledersoorten. Alle in collectie bestaande kleuren en alle door u te bedenken kleuren, u bedenkt het maar, wij realiseren het voor u.

Met stof mikken wij naar de betere kwaliteiten en zijn daarom ook verdeler van Kvadrat, De Ploeg, Reynaldo,  Kravet, Sahco, Ulf Morritz, en vele andere.  De gebruikte stoffen zijn echte meubelstoffen gemaakt voor zitmeubelen en wij gebruiken geen stoffen met een test resultaat die lager is dan 40 000 martingale.


Een eenvoudige aanvraag is voldoende om, na een bezoek bij u thuis, een volledig gratis en vrijblijvende prijsofferte te bekomen. Vul ons inlichtingen formulier in of mail ons uw adres en telefoongegevens en wij nemen met u contact om tot een afspraak te komen.

Evenals bij onze renovaties, ontvangt u bij terugleveren een driejarige garantie op uw vernieuwd bankstel en bij leder de nodige onderhoudsproducten met handleiding om zo lang mogelijk  te genieten van uw herbeklede zetels.

Ontdek hier ook wat inbegrepen is bij een basisbehandeling voor herbekleden.

voor / na
voor / na
voor / na
voor / na
Meer foto's
Info aanvragen?
Stuur eventueel foto's mee:
Betreft saloncombinatie: