Info aanvragen?

Renovatie herkleuren lederen zetels

U bezit oude waardevolle lederen zetels, die slijtage vertonen, die verkleurd zijn door het zonlicht of die je wil bij het herinrichten van woonplaats, wil laten omkleuren.  Dit alles, kan perfect opgelost worden op voorwaarde dat we kunnen vertrekken van een degelijk waardevol meubel.

Ongelooflijk maar waar!  Uw oude waardevolle lederen zetels terug als nieuw, na een renovatie door TCL CLEAN, met een driejarige degressieve garantie en dit met een minimum aan kosten.  Dit allemaal na een gratis en vrijblijvende offerte bij u thuis.

Eerst en vooral  wordt alle leder van de zetels afgehaald.  Alle stukken leder die craquelures vertonen of beginnen te vertonen dienen vervangen te worden door nieuwe stukken leder. Alle leder, oud te recupereren en nieuw, wordt dan eerst chemisch gereinigd om daarna een voedingsbad te krijgen.
Het voedingsbad, de belangrijkste stap in de renovatie en dit om het oude, te recupereren, leder terug zijn nodige vetstoffen  te geven, waardoor het leder opnieuw zijn elasticiteit en soepelheid bekomt, nodig om het kraken van het leder in de toekomst te vermijden.  Ten slotte krijgt alle leder zijn nieuwe egale kleur die niet schilfert noch verkleurt.

Hierbij mogen wij dan ook het zitcomfort  van uw zetel niet vergeten.  Wij vervangen automatisch de singels van de vering.  Ook de dacronlaag op de kussens werken wij bij of vernieuwen wij.  Op uw vraag of indien nodig worden tegen kleine, vooraf afgesproken, meerprijs nieuwe mousses geplaatst.

Bij het terug leveren van uw vernieuwd bankstel, worden u tevens gratis onderhoud producten geleverd met de  met bijhorende handleiding voor een perfect onderhoud.

Vraag vrijblijvend naar inlichtingen, vul ons aanvraag formulier in of mail ons uw adres en telefoon gegevens met indien mogelijk enkele foto’s van uw zetels en wij nemen met u verder contact op.  Gelieve hierbij zeker uw telefoongegevens te vermelden , zonder deze kunnen wij u niet helpen.

Ontdek hier ook wat inbegrepen is bij een basisbehandeling voor renovatie.

voor / na
voor / na
voor / na
voor / na
Meer foto's
Info aanvragen?
Stuur eventueel foto's mee:
Betreft saloncombinatie: