NL
FR

Herbekleding

Uw prachtige, maar versleten zetels en bankstellen laten herbekleden. Dit aan een economisch zeer verantwoorde prijs in tijden van de circulaire economie.

TCL Clean bezit een enorme keuze aan leder- en stofkwaliteiten.

Leder van dun tot dik (tot 4 mm), van egaal tot zwaar gestructureerd, behaard of geperforeerd, natuurlijke aniline of semi-aniline huiden of bedrukte structuur, gecorrigeerde ledersoorten. Enkel leder van hoge kwaliteit worden door ons verwerkt bij het herstofferen.

Met een herbekleding in stof mikken we, net zoals bij leder, naar het hogere gamma aan kwalitatieve stoffen. De gebruikte stoffen zijn echte meubelstoffen met een testresultaat naar slijtage van min. 40.000 Martindale.

Bij het herstofferen van uw zetels worden automatisch ook de zitkussens voorzien van nieuwe mousses en worden ook de elastische singels vervangen door nieuwe. De rug- en armkussens worden ook bijgewerkt om terug voldoende zitcomfort te geven.

Evenals bij renovatie ontvangt u na het herbekleden 3 jaar degressieve garantie en na herstofferen met leder de nodige onderhoudsproducten.

Meer realisaties

Offerte op maat

Een aanvraag is voldoende om, na een bezoek bij u thuis, een volledig gratis en vrijblijvende prijsofferte te bekomen. Vul ons aanvraagformulier in of mail ons uw adres en telefoongegevens met (indien mogelijk) enkele foto’s van uw zetels, en wij nemen contact met u op.

Bedankt! We gaan aan de slag met je aanvraag.
Oops, er ging iets mis met het verzenden van de aanvraag. Probeer je even opnieuw?