NL
FR

Renovatie

Uw waardevolle lederen zetels, die slijtage vertonen, die verkleurd zijn door het zonlicht of die je wil laten omkleuren bij het herinrichten van uw woonplaats. Dit kunnen wij voor u oplossen, op voorwaarde dat we kunnen vertrekken van een degelijk waardevol meubel.

Uw waardevolle lederen zetels terug als nieuw, na een renovatie door TCL Clean, met 3 jaar degressieve garantie en dit met een minimum aan kosten. Vraag nu een gratis, vrijblijvende offerte aan.

Na
voor
na
voor
Na
voor
Na
voor
Na
voor

Werkwijze

We beginnen met het volledig degarneren, ontkleden, van uw meubel.

Hierna kijken we om gekrakeleerd leder te vervangen door evenwaardig leder met dezelfde dikte en structuur.

Nu kunnen we zowel oud als nieuw leder chemisch reinigen om het daarna een voedingsbad* te geven.

De vering wordt nagezien, singels worden vervangen en metalen vering wordt nagezien en hersteld.

Het bijwerken van de zitkussens met nieuwe dacron of watte en bijvullen van arm- en rugkussens met extra watte, dacron of dons.

Het eventueel vervangen van de mousses indien nodig.

Het volledig her- of omkleuren van alle leder met dezelfde producten als in de lederlooierij.

De laatste stap is het assembleren en leveren van uw vernieuwde zetels.

*Het voedingsbad is de belangrijkste stap in de renovatie. Dit om oud, te recupereren, leder terig zijn nodige vetstoffen te geven waardoor het leder opnieuw zijn elasticiteit en soepelheid bekomt. Het voedingsbad is nodig om het kraken van het leder in de toekomst te vermijden.

Bij het terug leveren van uw vernieuwde bankstel bieden wij u gratis onderhoudsproducten aan, geleverd met bijhorende handleiding voor een perfect onderhoud en uw drie jaar garantie.

Vraag vrijblijvend naar inlichtingen, vul ons aanvraagformulier in of mail ons uw adres en telefoongegevens met (indien mogelijk) enkele foto’s van uw zetels, en wij nemen contact met u op.

Meer realisaties
Na
voor
na
voor
Na
voor
Na
voor
Na
voor

Offerte op maat

Een aanvraag is voldoende om, na een bezoek bij u thuis, een volledig gratis en vrijblijvende prijsofferte te bekomen. Vul ons aanvraagformulier in of mail ons uw adres en telefoongegevens met (indien mogelijk) enkele foto’s van uw zetels, en wij nemen contact met u op.

Bedankt! We gaan aan de slag met je aanvraag.
Oops, er ging iets mis met het verzenden van de aanvraag. Probeer je even opnieuw?