NL
FR

Transpiratievlek

Een transpiratievlek, ook wel zwarte vlek genoemd, is een veel voorkomend probleem. Een probleem dat zich voor 95% voordoet waar iemand met het hoofd of de handen zit. Dit wordt meestal veroorzaakt door een hoog cholesterolgehalte en/of door het gebruik van medicatie.

De transpiratievlek vertoont zich pas als het leder volledig is verzadigd met transpiratie en doet dan de verflaag afspringen. Dit begint met kleine zwarte puntjes die groter worden als je deze wilt verwijderen. Wanneer men te lang wacht kan dit leiden tot het rotten van het leder.

Om dit op te lossen moeten we, net als bij de renovatie, het leder chemisch reinigen en hervoeden om het daarna te herkleuren. Wanneer het leder begint te rotten moet dit stuk vervangen worden door nieuw leder.
TCL Clean is de enige in Europa met expertise in het verwijderen van transpiratievlekken.

Doorgezeten zetels & mousses

Bij het vernieuwen van mousses gebruiken we enkel en alleen hoogwaardige mousses. Van High Resilience (HR), tot brandvertragend, tot visco-elastische (traagschuim of Tempur) mousses, TCL Clean gebruikt nooit polyetherschuimen.

Door het combineren van verschillende densiteiten bekomen we een perfect zitcomfort, aan te passen aan de wensen van de klant, van zacht tot hard.

Soms heeft het geen zin enkel de mousses te vervangen en dienen ook de ondervering (singels) vervangen te worden om het zitcomfort te herstellen.

Losse, open naad

Een losse, open naad dient herstikt te worden. Hiervoor moet de zetel losgemaakt worden en daar waar de naad los is, zijn we verplicht het leder af te halen om het te kunnen herstikken.

Een losse naad doet zich meestal voor bij oudere zetels waarbij het vaak verstandiger is over te gaan tot een volledige renovatie.

Offerte op maat

Een aanvraag is voldoende om, na een bezoek bij u thuis, een volledig gratis en vrijblijvende prijsofferte te bekomen. Vul ons aanvraagformulier in of mail ons uw adres en telefoongegevens met (indien mogelijk) enkele foto’s van uw zetels, en wij nemen contact met u op.

Bedankt! We gaan aan de slag met je aanvraag.
Oops, er ging iets mis met het verzenden van de aanvraag. Probeer je even opnieuw?