NL
FR

over ons

Een ervaren, dynamische ploeg vakmensen, strevend naar topkwaliteit. Ons team zorgt dat al uw problemen met zitmeubelen en leder opgelost zijn.

Al jaren is TCL Clean serviceverdeler voor de betere en grootste Belgische zetelfabrikanten met namen als Durlet & Jori. We hebben ook enorme ervaring met o.a. B&B, Cassina, De Sede, Leolux, Rolf Benz en vele anderen.

Slechts 1 bedrijf om al uw vragen rond onderhoud, kleine herstellingen, renovatie, herkleuren, herspuiten, herbekleden of het realiseren van een volledig nieuw project te beantwoorden.
Voor ons zijn afstanden van geen belang. We verlenen onze diensten over heel België, Zuid-Nederland en Noord-Frankrijk.

Een naar topkwaliteit strevend bedrijf, sinds 1990 bezig met circulaire economie, die zijn kennis ten dienste stel van zowel particulieren, meubelhandels, meubelfabrikanten, als binnenhuisinrichtingen.

Geschiedenis

TCL Clean heeft sinds 1932 ervaring in onderhoud, renovatie en bewerken van leder en stof. Onze kennis werd generatie na generatie doorgegeven van vader op zoon.

Ontstaan uit een droogkuis en stomerij zijn wij al jaren gespecialiseerd in het reinigen van daim en leder in confectie, een specialisatie die zich uitbreidde naar het reinigen van stoffen zetels en tapijten in de jaren ’70. Beide specialisaties leiden tot de vraag van onze klanten: “Wat met onze lederen zetels?”

Met onze expertise, en vele jaren testen op oud versleten meubelleder, bereikten we in 1990 laborante resultaten, beter dan nieuw leder.

Dit vormde dan ook het ontstaan van onze huidige specialisatie: het renoveren en herverven van lederen zetels en als verder logisch gevolg het volledig herbekleden van zitmeubelen.